31 Aralık 2015 Perşembe

"YILBAŞI GECESİ VE ERTESİ" OYUNLARI :)

Yılın son günü geldi. Haftalardır heyecanla bugünü bekliyorduk bizim evde. Her yıl olduğu gibi, çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla geçireceğiz yılbaşını. Rüzgar da en sevdiği arkadaşıyla gece yatısına kalmayı, sabah kalkıp oyuna devam etmeyi çok seviyor. Yılbaşı geleneğimiz, onun yılbaşını iple çekmesine neden oluyor.

Peki iki çocuklu aile yılbaşını nasıl geçiriyoruz? Biz çok eğleniyoruz. Çocuklara önceden hazırladığımız etkinlikler gecenin hem onlar hem bizim için daha keyifli geçmesini sağlıyor. Peki neler yapıyoruz? İşte hem yılbaşı gecesi hem sonraki gün için yaptıklarımız.

Yılbaşına Geri Sayım Paketleri:


Yaptığımız paketlerin üstüne saat resimleri yapıştırdık. Her paketin içinde, o saatte çocukların yapacağı etkinlikler var. İstediğiniz saatten başlatabilir, istediğiniz saat aralıklarını ayarlayabilirsiniz. İçine neler koyabiliriz? Aşağıda göreceğiniz etkinliklerin malzemeleriyle paketler hazırlayabilirsiniz. Onların dışında, parti malzemeleri (düdükler, balonlar, ışıldayan sopalar vs), çikolata şeker gibi yaramazlıklar, çıkartmalar (çıkartmalar bizim her şeyimiz, onları seviyoruz. Çıkartma ve kağıtla epey oylanabilirler), dans saati için bir CD, kutu oyunu gibi şeyler koyabilirsiniz.


Geçen sene çocukların en sevdiği şey bu parti gözlüklerini yapmak olmuştu. Buradan çıktılarını da alabileceğiniz yazıya ulaşabilirsiniz. İlk pakette bunun malzemeleri olabilir.



Sihirli değnekler bu yılın favori aktivitesi.



Kendi şapkanı kendin yap eğlencesi :)



Bir pakete de oyun hamuru, süsler, ponponlar koyabilirsiniz. Ve hamurdan ağaç yapabilirler.


Yılbaşından sonra yılın ilk günü geliyor. Sabaha, masada hazır bıraktığını boyama kağıtları ve boyalar, bir süre meşgul olmalarını sağlar.


Gün içinde arkadaşlarıyla veya kardeşlerle güzel vakit geçirmek için geçen yıl bizim yaptığımız gibi Kendi Boyumda Resmim eğlencesini deneyebilirsiniz. Çocuklar epey kikirdiyor bununla :)



Madem bu sene kar var yılbaşında, kar boyama da yılın ilk günü için harika bir eğlence olabilir.


Şimdiden herkese harika yıllar! Oyun oynayamayacak kadar büyümeyin, olur mu? Oyun ve eğlence dolu geçsin günleriniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder