10 Aralık 2014 Çarşamba

El İzi Kitap Ayracı


Bu hediye fikri tamamen Rüzgar'a aitti aslında. Ben sadece altına bir çubuk koyma önerisi getirdim. Çocukların kendi yaptığı hediyeler, hele de onlara dair bir iz taşıyorsa, akrabalar için çok değerli bence. Bu da, çocuğunuzun el iziyle kendi yapabileceği ve hediyeyi alanın gerçekten kullanabileceği bir hediye. 
Rüzgar, simli kağıda kendi elini çizip kesmek ve kitap ayracı olarak halama hediye etmek istedi. Çocuğuyla el işi yapmayı seven anne için büyük bir mutluluk anı :)


 
Simli eva kağıdının arkasına kendi elini çizip makasla kendi kesti. Benim getirdiğim bir el işi çubuğuna yapıştırdık. Daha sağlam olması için aynı şekilde bir karton veya yine eva kesip arkasına da yapıştırabilirsiniz. Gerçi hediyeyi alanın özenle kullanacağına eminim :) Çocuğunuz çubuğu da süsleyebilir. Rüzgar sadece bir parça simli eva yapıştırmayı uygun buldu. Ama boyayabilir, şekiller yapıştırabilir, hayal gücü ne söylüyorsa öyle süsleyebilir.
Akrabalar ve arkadaşlar için çok basit ama çok keyifli bir hediye fikri. Hele benim gibi kitapları ve kitap ayraçlarını çok sevenler için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder